Over mij

Het verhaal achter Codalist

Opgericht door Nhu Truong, biedt Codalist een gepersonaliseerde service aan in het bouwen van moderne en functionele websites voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Met een handelsingenieur diploma, heeft Nhu gedurende meer dan tien jaar in de Finance wereld gewerkt. In 2018, besloot ze om een omslagpunt in haar carrière te maken en wat creativiteit aan haar werk toe te voegen.

Haar nieuwe hobby ? Coderen, websites bouwen en in de Tech wereld werken.
Waar komt de naam “Codalist” vandaan ?

Ik wilde het geeky woord “CODE” transformeren in iets #Aantrekkelijk #Fun #Modern #Vrouwelijk en op die manier het stereotype over vrouwen in de Tech wereld doorbreken. Het is een wereld vol mogelijkheden, u hoeft geen technicus te zijn om er bij te horen.
En dit is hoe Codalist werd geboren !

Hoe zit het met mijn carrière ?

Na jaren in Finance, wilde ik de digitale wereld ontdekken en wat creativiteit aan mijn werk toevoegen. Ik heb dus beslist om mijn buikgevoel te volgen en de sprong te maken: in 2018, heb ik een Coding Bootcamp, “Le Wagon Brussels”, gevolgd waar ik geleerd heb om te coderen en websites te bouwen. Na deze bootcamp, een zeer mooie ervaring, heb ik beslist om een nieuw hoofdstuk in mijn carrière te openen als Freelance Web Developer.

Nhu Truong, oprichter van Codalist

Why not... Make Code Elegant. Simple.